Trebuie sa cumparati o noua masuta de cafea si nu stiti ce sa alegeti? O varianta de masuta de cafea rotunda va fluidiza cu mult livingul si il va face sa para mai mare.

Daca livingul este deja mare, cu siguranta aveti si alte solutii la indemana pe care ar trebui sa le incercati si masute foarte creative, care abia asteapta sa ocupe spatiul din living.

Masurati

Pare evident, dar este un pas pe care multi oameni il uita inainte de a alege o masuta de cafea. Trebuie sa masurati. Ce? Pe de o parte spatiul care ramane in zona de locuit pentru a localiza masa, acel patrat sau dreptunghi care se afla intre dulapul TV si scaune.

Si, pe de alta parte, lungimea si inaltimea canapelei. Aceste masuratori va vor ajuta sa alegeti modelul potrivit.

Luati in considerare mobilierul care exista deja

Nu puteti alege masuta de cafea potrivita fara sa va ganditi la mobilierul aflat deja din camera. Pentru ca acestea au deja dimensiuni specifice care influenteaza spatiul care este liber si pentru ca au forme care vor influenta si ele modul in care urmeaza sa alegeti masuta de cafea.

O masuta de cafea alba amplasata intre mai multe piese de mobilier negre, nu va face altceva decat sa sparga monotonia, dar trebuie sa te asitguri ca se potriveste stilistic. Daca difera si ca stil si in ceea ce priveste culoarea, exista riscul sa para in plus.

Urmeaza sa schimbati canapeaua?

Daca intentionati sa actualizati decorarea camerei de zi si veti schimba canapeaua, asteptati sa o aveti acasa inainte de a cumpara noua masuta de cafea. Pentru ca sunt un cuplu care de obicei merg mana in mana.

In mod ideal, atunci cand aveti noua canapea in camera de zi, masurati spatiul si inaltimea si lungimea noii piese. In acest fel, veti alege masa potrivita in siguranta.

Dimensiunea mesei de cafea: latime x lungime

Acesta este primul factor in care veti „folosi” masura spatiului pe care ati luat-o inainte de a incepe procesul de alegere a mesei. Pentru a sti ce dimensiune are masa potrivita, luati acel patrat sau dreptunghi pe care l-ati masurat din camera de zi si scadeti 40-50 cm pe fiecare parte in care exista mobilier (canapea, fotoliu sau dulap TV).

Spatiul rezultat va indica dimensiunea pe care ar trebui sa o aiba masuta de cafea. Cei 40-50 cm sunt cei care asigura mersul confortabil pe langa masuta si pozitionarea corecta in jurul ei.

Nu alegeti niciodata un model de masa care este mai mic de jumatate din lungimea totala a canapelei. Va parea prea mica. Daca nu aveti foarte mult spatiu disponibil, puteti opta pentru o masuta de cafea extensibila.

O astfel de masuta poate fi stransa atunci cand nu este folosita si poate fi extinsa doar atunci cand este nevoie de ea. Cand nu este utilizata, pentru a nu arata ciudat pe langa canapeaua mare, puteti sa o puneti intr-un colt si sa o aduceti in centrul camerei doar cand este nevoie de ea.

7 thoughts on “Sfaturi utile pentru a cumpara masuta de cafea potrivita livingului tau

  1. Sunt foarte incantat de modul in care articolul subliniaza importanta durabilitatii si rezistentei sistemului Amvic in fata factorilor externi. Aceasta caracteristica este cruciala pentru asigurarea unei constructii de calitate superioara.

  2. Ma impresioneaza faptul ca Amvic ofera solutii personalizate pentru fiecare proiect, adaptandu-se nevoilor specifice ale fiecarui client. Acest aspect demonstreaza flexibilitatea si profesionalismul companiei.

  3. Articolul prezinta informatii valoroase despre avantajele utilizarii sistemului Amvic pentru constructia de case. Este interesant de aflat cum acest sistem contribuie la eficienta energetica a cladirilor si la reducerea costurilor pe termen lung.

  4. Articolul mi-a starnit curiozitatea in legatura cu posibilitatea instalarii unor panouri solare si impactul pe care l-ar putea avea asupra locuintei mele. Voi cerceta mai multe informatii pentru a lua o decizie informata.

  5. Sunt impresionat de progresele tehnologice din domeniul energiei solare prezentate in articol. Inovatiile continuue aduc beneficii atat pentru mediu, cat si pentru buzunarul nostru.

  6. Am apreciat faptul ca autorul a prezentat si dezavantajele panourilor solare, oferind o imagine completa asupra acestui subiect. Este important sa fim constienti de toate aspectele atunci cand luam in considerare instalarea unor panouri solare.

  7. Articolul este foarte interesant si informativ, oferind o perspectiva detaliata asupra avantajelor panourilor solare. Este important sa constientizam impactul pozitiv pe care il pot avea aceste panouri asupra mediului si asupra facturii noastre la energie.

Comments are closed.