Tablourile sunt elemente de decor indispensabile mai ales atunci cand vine vorba despre living. Sunt cele care atrag atentia si care infrumuseteaza pur si simplu locuinta.

Dar, intr-o maniera mai modesta, modelele de tablouri living sunt cele care iti imbogatesc decorul cu cele mai colorate imagini sau cele mai excentrice. Si mii si mii de stiluri sunt posibile in functie de stilul de decor mural pe care vrei sa il obtii.

Ce tablouri se potrivesc in living? Vei afla in cele ce urmeaza. Alegerea unui tablou pentru living este un lucru care tine inainte de toate de gusturi. Fiecare este liber sa aleaga modelul de covor care ii place cel mai mult. Dar, trebuie sa se respcte anumite criterii, pentru ca tablourile alese sa fie in perfecta armonie cu restul decorului.

Poti alege tablouri pictate living in aceleasi tonuri de culoare sau poti incerca sa creezi un contrast. Un tablou ar fi bine sa se potriveasca cu tonurile dominante ale livingului.

Poate sa reia culorile peretilor si ale perdelelor sau poate sa afiseze o alta nuanta pentru a crea cel mai frumos contrast. Poti alege tablouri moderne living in functie de stilul livingului.

Un tablou canvas de exemplu, se poate alege si in functie de ambianta si de stilul de decor pe care il doresti pentru living. Este vorba despre un decor mai rustic, despre unul scandinav sau mai contemporan? Este vorba despre un decor baroc?

Aceste indicii te vor face sa preferi un anumit model de tablou si nu altul. Tablourile au cea mai larga gama de modele – peisaje, natura moarta, tablouri pictate cu obiecte, flori, plante sau portrete.

Padurile, florile, plantele sau cele mai frumoase peisaje sunt foarte in voga. Marimea panzei este un alt criteriu important de care ar trebui sa tii cont. Este important ca un tablou sa se adapteze marimii incaperii unde va fi asezat.

Nu poti alege astfel tablouri pictate mici pentru un living mare, un lucru care e valabil si viceversa. Tema tabloului pe care vrei sa il pui in living, este un lucru la fel de important.

Tablourile au tendinta de a reflecta personalitatea ocupantilor din casa. Tablourile cu peisaje astfel, se adreseaza celor care adora natura si calatoriile. Si merg de minune si cu un decor inspirat de malul marii.

Tablourile cu animale merg de minune intr-un living decorat in jurul temei naturii. Iar tablourile abstracte merg foare bine acolo unde decorul este unul minimalist. Acestea sunt destul de incarcate, deci dau iluzia de a mari spatiul.

Tablourile pop art sunt alegerea perfecta pentru un living in stil mai urban.

Atunci cand vine vorba despre modelele de tablouri pictate pentru living, modelele in tendinte ale momentului sunt cele mai mari, in format mare deoarece sunt extrem de decorative. Sunt de ajuns pentru a veni cu un plus de caracter decorului din living.

Unde poti pune tablourile pictate in living?

La nivelul canapelei. Se recomanda deci sa se puna la nivelul ochilor. Vor veni cu un plus de profunzime pentru incapere si cu un efect panoramic.
Pe langa o fereastra. Daca ai perdele, trebuie sa te asiguri de faptul ca exista destul spatiu intre perdele si pereti.

Pentru ca tablourile sa nu ocupe tot spatiul disponibil. De asemenea, este important sa respecti decorul deja existent in living. Tablouri abstracte sau tablouri contemporane?

Daca ai un decor mural vintage, mai contemporan, mai zen sau mai calduros, tablourile pe care le alegi trebuie sa aiba acelasi stil. Tablourile moderne sunt foarte in tendinte in acest an deci ar trebui sa profiti de acest lucru cat mai repede!

{{clean2}}
{{clean3}}

9 thoughts on “Stii cum poti alege cele mai frumoase tablouri pentru living?

  1. Am aflat multe lucruri noi din acest articol, cum ar fi faptul ca sistemele de incalzire in pardoseala pot fi folosite atat pentru incalzirea locuintelor, cat si pentru racirea lor. Este o solutie versatila si eficienta din punct de vedere energetic.

  2. Sunt impresionat de beneficiile pe care le aduce utilizarea unui sistem de incalzire in pardoseala, cum ar fi reducerea costurilor cu incalzirea si confortul termic sporit. Este o investitie pe termen lung care merita luata in considerare.

  3. Articolul este foarte interesant si informativ, oferind detalii importante despre sistemele de incalzire in pardoseala. Este bine structurat si usor de inteles pentru cei care nu sunt familiarizati cu acest subiect.

  4. De asemenea, sunt prezentate avantajele financiare ale constructiilor ecologice, care nu numai ca sunt mai prietenoase cu mediul, dar pot aduce si economii semnificative pe termen lung. Este important sa fim constienti de optiunile noastre si sa alegem solutii sustenabile pentru viitorul nostru.

  5. Articolul ofera informatii utile despre cum poti construi o casa ecologica folosind materiale reciclabile. Este impresionant sa vezi cum se poate reduce impactul asupra mediului prin alegeri inteligente de constructie.

  6. Consider ca acest articol este foarte util pentru cei care sunt interesati de noile tendinte in constructii si doresc sa afle mai multe despre avantajele panourilor SIPs. Recomand lectura acestui material tuturor celor pasionati de domeniu.

  7. SIPs reprezinta o solutie moderna si durabila pentru constructii, iar acest articol subliniaza beneficiile lor semnificative. Este motivant sa vezi cum tehnologia avanseaza in sectorul constructiilor, aducand mai multe optiuni sustenabile pe piata.

  8. Am fost impresionat de modul in care autorul a prezentat procesul de constructie folosind panourile SIPs. Explicatiile detaliate si exemplele practice au facut materialul usor de inteles chiar si pentru cei fara experienta in domeniu.

  9. Articolul de pe acest link ofera informatii valoroase despre tehnologia SIPs si avantajele utilizarii lor in constructii. Este impresionant sa vezi cum aceste panouri pot imbunatati eficienta energetica a unei cladiri si sa reduca costurile de intretinere.

Comments are closed.