Depinde, de asemenea, daca sunt necesare distante de trecere mari sau mici.

Exista cazuri in care distantele mari sau necesitatea unei suprafete mai etanse nu permit utilizarea gratarelor de tip MEISER. In acest scop, Grupul MEISER a dezvoltat profilele metalice. Alternativ, in anumite aplicatii, este necesar sa se asigure o suprafata antiderapanta pentru a obtine cea mai mare siguranta si stabilitate.

Gama larga de aplicatii

Diferitele modele de suprafate ale profilelor metalice permit utilizarea lor intr-o gama larga de aplicatii. Posibilitatea de a lucra cu elemente de 6.000 mm faciliteaza o instalare usoara si rapida. Oferim o optiune de prindere adecvata pentru fiecare tip, care, de asemenea, accelereaza fluxul de lucru.

Suprafete interioare si speciale

Pentru aplicatiile de interior, este posibil sa se utilizeze finisajul ancorat de tip sendzimir. Un domeniu special este reprezentat de grilajul de tabla ignifugat, a carui calitate este certificata de MFPA (Institutul de cercetare a materialelor pentru industrie) din Germania. Acest profil metalic este o solutie tehnica pentru sectorul energetic, pentru acoperirea vaselor de protectie impotriva avariilor din statiile de transformare.

Pentru cei care se gandesc la un proiect mai mare, sediul din Romania al Grupului MEISER va pune la dispozitie expertiza!
Atunci cand realizam proiecte la scara larga, ne ocupam din timp de aspectele legate de constructii si siguranta, de cerintele utilizatorilor, de experienta functionala si spatiala, de transparenta si de fluxul de trafic, precum si de conceptele estetice.

Luam in considerare toate datele colectate pentru a crea solutia pe care o asteapta clientii nostri. Datorita profilelor metalice MEISER, puteti obtine un grad ridicat de stabilitate si rezistenta la alunecare chiar si in medii uleioase si unsuroase.

Mai mult! Produsele noastre se caracterizeaza, de asemenea, printr-o rezistenta excelenta la alunecare si drenaj al apei.

Estetica este, de asemenea, importanta atunci cand alegeti o solutie. Clientii pot alege un profil metalic cu gauri de dimensiuni mai mari pentru a crea un model frumos din punct de vedere vizual. Aceasta este solutia noastra pentru zonele arhitecturale, protectia solara si sistemele de rafturi.
Oferim o noua perspectiva pentru proiectele dumneavoastra!

7 thoughts on “Ce sunt profilele metalice Meiser si la ce le putem folosi?

  1. Informatiile oferite in articol sunt foarte bine structurate si usor de inteles, ceea ce face procesul de aplicare pentru finantare europeana mai accesibil pentru antreprenori. Recomand cu caldura acest site celor interesati sa obtina fonduri europene pentru proiectele lor.

  2. Am gasit foarte utila sectiunea dedicata tipurilor de proiecte eligibile pentru finantare europeana prezentate in articol. Este impresionant cat de multe domenii pot beneficia de acest sprijin financiar, ceea ce poate deschide noi oportunitati de dezvoltare.

  3. Articolul de pe acest site prezinta informatii valoroase despre modul in care se poate obtine finantare europeana pentru diverse proiecte. Este important ca antreprenorii sa fie la curent cu aceste posibilitati pentru a-si dezvolta afacerile cu succes.

  4. Concluzionand, consider ca articolul ofera o imagine completa asupra beneficiilor utilizarii sistemului de izolare termica Amvic si ar trebui citit de cei care doresc sa inteleaga mai bine aceasta tehnologie.

  5. Un alt aspect interesant abordat in articol este impactul pozitiv al izolatiei termice Amvic asupra costurilor de incalzire si racire a cladirilor. Aceste economii financiare sunt un avantaj important pentru proprietarii de imobile.

  6. Am apreciat faptul ca autorul a prezentat exemple concrete de proiecte realizate cu ajutorul sistemului de izolare termica Amvic. Acest lucru demonstreaza eficienta si utilitatea produsului in practica.

  7. Articolul este foarte detaliat si ofera informatii valoroase despre avantajele utilizarii sistemului de izolare termica Amvic. Este important sa se cunoasca beneficiile acestui produs pentru a lua decizii informate in ceea ce priveste constructia unei cladiri.

Comments are closed.