Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/r88428eman/public_html/amvic.ro/wp-content/themes/chromenews/functions.php on line 450

Cu ce ne epilam in zilele noastre? Indepartarea parului a devenit un tabiet amplu pentru fiecare dintre noi, accentul in societate fiind pus pe aspectul pielii impecabile, lipsite de par, si cu un aspect luminos, neted.

Metodele prin care putem face de domeniul trecutului parul din diferite zone sunt variate, fiecare avand propriile sale avantaje, dar si dezavantaje.

Si, desi este un segment de infrumusetare care odata cu trecerea timpului a dat nastere la tot mai multe alternative, ceara de epilat granule si metoda aferenta este printre cele mai populare.

Acest lucru nu e o noutate, mai ales ca ofera asa cum spuneam si anterior, diferite beneficii semnificative despre care amintim in cele ce urmeaza.

Este o solutie accesibila

Nu oricine isi permite sa mearga la salon sau sa cumpere aparate extrem de scumpe pentru a se bucura de o piele frumoasa. Asa ca epilatul cu ceara salveaza situatia fiind asa cum spuneam, una dintre cele mai ieftine alternative indiferent de locul unde se realizeaza.

Pentru a te epila acasa poti folosi de altfel o varietate de tipuri de ceara, cum este si ceara film. Mai ai nevoie de un decantor de ceara sau de un incalzitor, niste spatule care sa faca aplicarea mai usoara, iar la nevoie poti apela inclusiv la niste benzi sau hartie de epilat cu care sa-ti simplifici munca.

Parul este smuls de la radacina, nu rupt

Unul dintre motivele pentru care parul isi face resimtita reaparitia la scurt timp dupa epilat e si metoda folosita. De exemplu, lama doar taie firul de la suprafata pielii, iar acesta isi pastreaza ritmul de crestere.

Cand genele sunt foarte bune, la epilatul traditional cu lama acesta revine la starea initiala chiar si dupa 2-3 zile, dar in cazul epilarii cu ceara intervalul e mai mare pentru ca parul este smuls din radacina.

Epilatul cu ceara previne aparitia abcesului cutanat si alte leziuni ale pielii

Daca dupa ce te-ai epilat ai remarcat cel putin o data prezenta unui abces cutanat sau a unei mici besici dureroase ce poate fi insotita de lichid, cu siguranta ai folosit lama de ras.

Chiar daca atunci cand te epilezi cu lama poti preveni disconfortul sau durerea ce apare in cazul epilatului cu ceara, acesta fiind unul dintre dezavantajele pe care le presupune procesul, nu poti preveni formarea de pustule care sunt cauzate de modul in care se dezvolta parul ulterior.

Acest lucru poate fi insa evitat apeland la ceara. Pe panga asta, lama mai poate cauza taieturi ale pielii chiar si atunci cand e folosita in mod delicat, si acestea pot la randul sau sa infecteze si sa cauzeze probleme si mai mari.

Este simplu de realizat chiar si de catre incepatori

In zilele noastre, epilatul devine o rutina inca de la cele mai fragede varste. Si astfel, inclusiv adolescentii experimenteaza diferite metode prin care pot scapa de parul nedorit din diferite zone ale corpului.

Trebuie sa stii ca, desi e pentru prima data cand vrei sa te epilezi, dar nu ai niciun fel de cunostinte, procedeul e extrem de simplu si gasesti pe internet chiar si ghiduri complete care sa te ajute sa o faci in mod corespunzator.

Pielea ramane exact asa cum ai visat

Rezultatul epilarii cu ceara va fi intotdeauna cel mult visat – o piele luminoasa, fina, ca de bebelus, la care cresterea parului este semnificativ intarziata.

Vei gasi inclusiv diferite consumabile adiacente la care poti apela ca sa minimizez un potential disconfort ce apare in timpul sau dupa epilatul cu ceara, iar roseata specifica se va ameliora intr-un timp foarte scump.

Nici nu exista contraindicatii la fel de variate pe care ar trebui sa le urmezi cu sfintenie ca atunci cand, de exemplu, te epilezi cu laser.

9 thoughts on “Avantajele epilatului cu ceara

  1. In articol se vorbeste si despre garantia pe care o ofera producatorul pentru panourile termoizolante AMVIC. Acest lucru aduce un plus de incredere si siguranta pentru cei care doresc sa investeasca in astfel de solutii, avand garantia calitatii produselor.

  2. Am gasit acest articol extrem de informativ, deoarece mi-a oferit o intelegere mai buna a modului in care functioneaza panourile termoizolante si cum pot fi acestea integrate in constructii. Este incurajator sa vad ca exista optiuni moderne si eficiente pentru imbunatatirea eficientei energetice a cladirilor.

  3. Un aspect interesant mentionat in articol este faptul ca panourile termoizolante pot ajuta la reducerea costurilor cu incalzirea si racirea cladirilor, datorita izolatiei termice superioare. De asemenea, se mentioneaza ca aceste panouri sunt ecologice si sustenabile din punct de vedere al materialelor utilizate.

  4. Articolul prezinta informatii utile despre avantajele si beneficiile constructiilor cu panouri termoizolante. Sunt prezentate detaliat caracteristicile acestor panouri si modul in care acestea contribuie la eficienta energetica a cladirilor. Este o sursa foarte buna de informare pentru cei interesati de astfel de constructii.

  5. De asemenea, autorul mentioneaza si aspecte importante legate de instalarea si intretinerea acestui tip de incalzire, oferind sfaturi practice pentru cei interesati sa aleaga aceasta solutie. In plus, sunt prezentate si cateva exemple concrete care sustin beneficiile acestei tehnologii moderne.

  6. Articolul este foarte informativ si detaliaza pe larg avantajele utilizarii sistemului de incalzire in pardoseala. Apreciez faptul ca sunt prezentate atat avantajele financiare, cat si cele legate de confortul termic oferit de acest sistem.

  7. Articolul m-a convins sa iau in considerare instalarea unui sistem de incalzire in pardoseala in locuinta mea. Am aflat multe informatii noi si am inteles mai bine beneficiile acestui tip de incalzire. Recomand tuturor sa citeasca acest articol pentru a fi bine informati.

  8. Am apreciat faptul ca autorul a subliniat importanta izolatiei termice in vederea eficientizarii incalzirii in pardoseala. De asemenea, explicatiile detaliate despre etapele de instalare au fost foarte utile pentru cei care doresc sa isi monteze singuri acest sistem.

  9. Articolul este foarte interesant si ofera multe informatii utile despre instalarea sistemelor de incalzire in pardoseala. Mi-a placut ca au fost mentionate avantajele acestui tip de incalzire si cum se poate realiza montajul corect pentru a asigura functionarea optima a sistemului.

Comments are closed.